Author
Old historical photos and images of Albania
Foto dhe pamje të vjetra historike të Shqipërisë

Main page • Countries of Europa

List of cities in Albania

  • List of cities


Robinson Rd, CB 13862 Nassau, NP, The Bahamas
Flag Counter